Vi tilbyder zoneterapi og fysioterapi til hunde. Vi har et samarbejde med en dyreklinik i Slagelse, som vi kan henvise til og rådgiv os med.

Grundet jeg pt er fysioterapeut studerende, udfører jeg fysioterapi med ganganalyse, muskelanalyse, palpation, bindevævløsning, massage, kranio sakral terapi, ledmobilisering og udstrækning. 

Fra foråret 2022 tilkommer ledmobiliserings teknikker og genoptræning/rehabilitering.

Du kan læse mere her på hjemmesiden om, hvad zoneterapi og fysioterapi til hunde er.

Hunde uddannelser:

Fysioterapi
2021/22: Jeg er halvvejs med min uddannelse med fysiurgisk hundeterapi hos Bettina Hvidemose, Centret for Dyreterapi, hvis faguddannelser indenfor hunde og heste har internationale godkendelser hos IICT og IEBWA (internationale brancheorganisationer).

Uddannelsen giver teoretisk viden og praktiske øvelser med hundens anatomi, massage, kranio sakral terapi, ledmobilisering og genoptræning/rehabilitering.
Så der kan hjælpes hunde med skader i musklaturen, på sener og i led, genoptræning efter operation. Samt afspænding ved alm. muskelspændinger og som forbyggelse mod skader.

Lysterapi
2021: Kursus hos PowerMedic. Vejledning og brug af laser (LED-baseret lysterapi med rødt og infrarødt lys).

Bachs Blomstermedicin
2019: Uddannelse som Bach terapeut trin 1+2 indenfor Bachs blomstermedicin hos CaSu, Susanne Løfgren.

Zoneterapi
2018: Uddannelse som hundezoneterapeut hos Sano Canis, som har en dyrlægecertificeret eksamen. Der er eksamineret i Zoneterapi og Akupressur, Hundens Anatomi og Fysiologi, Sygdomslære, Adfærd og Kost. Ligeledes er Homøopati og Bachs blomstermedicin gennemgået.

DKKś Opdrætter uddannelse
2014: Dansk Kennelsklubs Opdrætteruddannelse
7 moduler om genetik, reproduktion/parring/fødsel, adfærd 1+2, hundens røgt og pleje 1+2 samt jura.